Is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en vrijwel direct aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Jeanne d’Arclaan. Gedurende de opleiding heeft hij ook de cursus Medical Taping met goed gevolg afgelegd.
Martijn is geïnteresseerd in de verscheidenheid van patiëntengroepen. Door zijn verschillende stages heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van houding-, sport-, neurologische- en orthopedisch gerelateerde klachten.
In het verleden heeft Martijn op vrij hoog niveau getennist en daardoor affiniteit met vooral sportgerelateerde klachten. Martijn is een enthousiaste en leergierige fysiotherapeut. Met zijn warme persoonlijkheid staat hij voor elke patiënt klaar. Sinds maart 2012 is Martijn aangesloten bij ClaudicatioNet. Dit is een netwerk waarin gespecialiseerde fysiotherapeuten patiënten behandelen met perifeer vaatlijden, ook wel bekend als ‘etalagebenen’.

In september 2013 is Martijn begonnen met de Masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie bij de HAN te Nijmegen. Deze studie richt zich op drie specialisaties, te weten manuele-, sport- en orofaciale fysiotherapie. Waarbij Martijn zich voornamelijk richt op de orofaciale fysiotherapie (kaakfysiotherapie).

Per augustus 2018 heeft hij deze Masteropleiding afgerond en kunt u ook bij hem terecht voor klachten aangaande het kaakgewricht, tandenknarsen/klemmen, hoofdpijnklachten, perifere aangezichtsverlamming, oncologische klachten in het hoofd-halsgebied en duizeligheidsklachten. Voor meer vragen over deze specifieke verbijzondering kunt u met hem contact opnemen.