GLUREN BIJ DE BUREN 2020

GLUREN BIJ DE BUREN 2020

Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Amstelveen voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. De entree is gratis en wij doen mee! Check het programma op:  www.glurenbijdeburen.nl.

Lees meer
Wijk evenement (Bankras)

Wijk evenement (Bankras)

Afgelopen donderdag 22 augustus was er een gezellige buurtpicknick in Amstelveen (buurt: Bankras). Wij waren er ook voor de nodige beweging en adviezen.
Was u er ook, maar heeft u nog een vraag voor de fysiotherapeut. Schroom niet om even contact met ons op te nemen.

Lees meer
Buurtkrant artikel: Een tussenjaar, wel of niet doen?

Buurtkrant artikel: Een tussenjaar, wel of niet doen?

Laura schrijft ieder kwartaal een stuk voor de buurtkrant Bankras-Kostverloren. Dit keer heeft zij een artikel geschreven over de voor en nadelen van het nemen van een tussenjaar. Je bent klaar met de middelbare school, examens zijn gedaan, en dan…..
Ook heeft zij verschillende mensen om hun mening gevraagd. Leuk en boeiend artikel voor jong en oud!

Lees meer

Fysiotherapie bij oorsuizen/tinnitus

De orofaciaal fysiotherapeut kan u helpen met verscheidene problemen in het hoofd-halsgebied: één daarvan is ondermeer oorsuizen/tinnitus. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Martijn Trogh, hij verteld u er graag meer over. Klik  hier voor meer informatie...

Lees meer