LET OP WIJ ZIJN VERHUISD NAAR MC ZONNESTEIN: VAN HEUVEN GOEDHARTLAAN 933 1181 LD AMSTELVEEN 020-4415662fysiotherapie@mczonnestein.nl
Buurtkrant artikel: De Bekkenbodem

Buurtkrant artikel: De Bekkenbodem

Over het algemeen zijn we dus niet zo bewust van onze bekkenbodem, we beschrijven het meestal als het stuk dat tussen je zitbeenknobbel en schaambot.
Omdat het gedeelte niet zo goed geïnnerveerd is, kan het voorkomen dat wanneer je klachten hebt aan de lage rug of heup dit in relatie staat met de bekkenbodem. Lees verder!

Lees meer
Blijf met ons in beweging!

Blijf met ons in beweging!

Momenteel is onze praktijk gesloten. Wij zijn achter de schermen bezig met het opnemen van video's, zodat we u kunnen inspireren om vanuit huis te sporten. Mocht u interesse hebben, neem dan even contact met ons op! Daarnaast zijn wij bezig met het ontwikkelen van een...

Lees meer
GLUREN BIJ DE BUREN 2020

GLUREN BIJ DE BUREN 2020

Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Amstelveen voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. De entree is gratis en wij doen mee! Check het programma op:  www.glurenbijdeburen.nl.

Lees meer
Wijk evenement (Bankras)

Wijk evenement (Bankras)

Afgelopen donderdag 22 augustus was er een gezellige buurtpicknick in Amstelveen (buurt: Bankras). Wij waren er ook voor de nodige beweging en adviezen.
Was u er ook, maar heeft u nog een vraag voor de fysiotherapeut. Schroom niet om even contact met ons op te nemen.

Lees meer
Buurtkrant artikel: Een tussenjaar, wel of niet doen?

Buurtkrant artikel: Een tussenjaar, wel of niet doen?

Laura schrijft ieder kwartaal een stuk voor de buurtkrant Bankras-Kostverloren. Dit keer heeft zij een artikel geschreven over de voor en nadelen van het nemen van een tussenjaar. Je bent klaar met de middelbare school, examens zijn gedaan, en dan…..
Ook heeft zij verschillende mensen om hun mening gevraagd. Leuk en boeiend artikel voor jong en oud!

Lees meer